Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Synology RS18016XS+ data-opslag-server

  • SKU: RS18016XS+
  • EAN: 4711174722013
€ 6020,00

Beschikbaarheid:

Intel Xeon E3-1230 v2, 8 GB DDR3 ECC, 12 x 3.5", USB 2.0/USB 3.0, 2 x 500 W, 45.1 dB, 14.5 kg

Synology RS18016XS+ data-opslag-server

Intel Xeon E3-1230 v2, 8 GB DDR3 ECC, 12 x 3.5", USB 2.0/USB 3.0, 2 x 500 W, 45.1 dB, 14.5 kg
Uitbreidbaar en geconvergeerde NAS voor veeleisende bedrijven

Met superieure prestaties en hardware specificaties zorgt de RS18016xs+ voor een betrouwbare, uitbreidbare en gemakkelijk beheerde NAS, speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar ononderbroken dienstverlening en uitgebreide zakelijke applicaties.

Superieure prestaties

De RS18016xs+ levert hoge prestaties waardoor 3.900 MB/sec doorvoer en 348.000 IOPS mogelijk zijn in een RAID 5-configuratie1. De RS18016xs+ is uitgerust met 8GB ECC RAM, dat indien nodig tot 32 GB kan worden uitgebreid, bedrijven kunnen dus de nauwkeurigheid van gegevens verzekeren, alsook superieure prestaties voor de bedrijfskritische taken van de onderneming.

SSD cache-technologie

De RS18016xs+ ondersteunt een combinatie van harde schijven en voor lezen/schrijven geoptimaliseerde SSD-cache, waardoor gegevens efficiënter worden doorgesluisd terwijl de kosten per gigabyte beperkt worden. Dankzij de volledige ondersteuning voor het lezen en schrijven van de SSD-cache biedt de RS18016xs+ een significante vermindering van de I/O-latentie, zonder uw budget te overschrijden. Met een kleine investering kunnen bedrijven profiteren van een aanzienlijke prestatieverbetering van de server.

Dual 10GbE-poorten en ondersteuning voor SAS & SATA III 6Gb/s

Naast de standaard 4 Gigabit-poorten wordt de RS18016xs+ geleverd met twee PCIe 3.0 x8 sleuven, waardoor de installatie van dual-port 10 GbE Network Interface Cards (NIC) mogelijk is, voor een maximale bandbreedte en biedt u superieure prestaties die data-intensieve applicaties vragen van uw opslagsysteem. Met native ondersteuning van SAS & SATA III 6Gb/s interface verzekert de RS18016xs+ de optimale dataverwerking onder zware belasting van het systeem.

Betrouwbare redundantiemechanismen

De RS18016xs+ wordt geleverd met uitgebreide redundantiemechanismen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De vier ingebouwde LAN-poorten met failover bieden betrouwbare redundantie in het geval van een onverwachte netwerkstoring. De hoge betrouwbaarheid van het systeem, met inbegrip van passieve koeling, voorkomt een single point of failure. Andere functies, zoals redundante datapaden, voedingen, systeemventilatoren en netwerkpoorten met failover-ondersteuning maximaliseren de continue werking.

Uitbreidbaar tot meer dan 1 PB capaciteit

Door ondersteuning tot 14 Synology RX1216sas biedt de RS18016xs+ de mogelijkheid om naadloos uit te breiden tot 180 stations en een volume uit te breiden tot 200 TB2. De RS18016xs+ ondersteunt SATA, SAS of SSD-schijven voor flexibele capaciteit en evenwichtige prestaties om aan de behoeften van verschillende toepassingen en processen te voldoen.

De hardware encryption engine verbetert de bestandsoverdrachtsnelheden

De RS18016xs+ is uitgerust met een encryption engine die de hoofd-CPU verlost van encryptieberekeningen. Bijgevolg is de CPU vrij voor andere belangrijke taken. De Advanced Encryption Standard (AES) op gedeelde mappen met hardwareversnelling zorgt voor de beveiliging, zonder de prestaties te beïnvloeden en haalt meer dan 3.034 MB/s leessnelheid 1.

5 jaar garantie

De Synology RS18016xs+ wordt ondersteund met de Synology 5 jaar beperkte garantie. Met technische ondersteuning en vervangingservice voor hardware maximaliseert de garantie van vijf jaar de 'return on investment' van uw bedrijf. Tijdens de gehele looptijd kunt u genieten van technische ondersteuning via e-mail en telefoon.

Synology Replacement Service (SRS)

De Synology Replacement Service (SRS)* biedt gratis verzending voor vervangseenheden, die de volgende werkdag al kunnen worden verzonden. SRS kan het vervangingsproces van defecte producten versnellen en de downtime minimaliseren.
* Beschikbaar in bepaalde landen. Klik hier voor meer informatie.

Next Generation gegevensbescherming

De RS18016xs+, voorzien van het Btrfs-bestandssysteem van de volgende generatie, beschikt over de meest recente technologie voor momentopnamen van gegevens, voor een flexibele, punt-in-tijd back-up en herstel van gegevens. Voor de technische gegevens en aanbevolen procedures, raadpleeg de white paper.

Bekroonde OS - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen

Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de RS18016xs+ naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van RS18016xs+ stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op RS18016xs+ op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de RS18016xs+ de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen

RS18016xs+ biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt RS18016xs+ specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen
Opslagmedia
Opslagdrives geïnstalleerd
Geïnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drivesHDD, SSD
Aantal opslagkaarten ondersteund12
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit96 TB
Opslag schijf-interfaceSATA III, Serial Attached SCSI
Opslag schijfgrootte3.5"
RAID support
Soorten RAID0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemenBTRFS, ext4
Processor
ProcessormodelE3-1230V2
ProcessorfamilieIntel® Xeon®
Frequentie van processor3,3 GHz
Aantal processorkernen4
Geheugen
Intern RAM typeDDR3
Interne RAM8 GB
Ondersteund maximum RAM32 GB
Geheugenslots4
Netwerk
Ethernet LAN
DHCP client
iSCSI support
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten4
USB
Aantal USB 2.0-poorten2
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A2
Design
Type behuizingRack (2U)
Design
Type koelingActief
Kleur van het productZwart, Roestvrijstaal
Aantal ventilatoren4
Ventilator diameter8 cm
Prestatie
SoortNAS
ApparaatklasseSmall & Medium Business
Backup-functie
Geluidsniveau45,1 dB
Energie
Vermogenstoevoer locatieIngebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU)500 W
Aantal voedingen2
Redundante voeding
Typisch stroomverbruik106,54 W
AC invoer voltage100-240 V
AC invoer frequentie50/60 Hz
Gewicht en omvang
Breedte43 cm
Diepte69,2 cm
Hoogte8,8 cm
Gewicht14,5 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabelsAC
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag-20 - 60 °C
Certificaten
RoHS compliance
DLNA-gecertificeerd
CertificeringFCC, CE, BSMI