Deze website vereist het gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Meer info - Verberg dit bericht


Iets verkopen kan iedereen. Wij geloven dat een product maar zo goed is als de manier waarop het werd afgestemd op de noden van de gebruiker. Wij helpen u niet alleen bij het kiezen van de beste hard- en software oplossing, maar bieden ook de nodige uitgebreide service om dit te finetunen op uw profiel.
 

Een èchte winkel

In onze fysieke winkel kan je altijd terecht voor vragen, ook als je iets rechtstreeks op onze website aangekocht had. Je krijgt dus het voordeel en gemak van online shoppen samen met het voordeel van persoonlijk contact.

 

Vakkennis

Bij Aldatho wordt u steeds geholpen door professionele mensen met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van zaken.

 

Eigen technische dienst

Onze technische dienst repareert en onderhoudt meer dan 1000 toestellen per jaar. Wij streven telkens naar een kwalitatieve, snelle en transparante service.

 

Uw computer op maat

Ben je op zoek naar een krachtige workstation voor rendering of een top gaming PC om de laatste games op de hoogste settings te kunnen spelen ? Een piepklein PC'tje dat bijna in je zak past of een compacte Office PC? You dream it, we build it.

 

Professioneel advies

Wij begeleiden je in de steeds groter wordende IT jungle en helpen je in een rechte lijn je doel of wens te bereiken.

 

Ruim aanbod

Met een ruim aanbod van verschillende A merken onmiddellijk uit stock leverbaar en 10.000+ producten op 1 werkdag beschikbaar kunnen we uw order snel leveren.