Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Samsung SH-224BB

  • SKU: SH-224BB/BEBE
  • EAN: 8806085044234
€ 25,00

Beschikbaarheid:

SH-224BB 24x DVD+RW, S-ATA, 1.5Gbps

SH-224BB 24x DVD+RW, S-ATA, 1.5Gbps
Samsung SH-224BB. CD schrijfsnelheid: 48 x, CD-herschrijfsnelheid: 4 x, DVD+R schrijfsnelheid: 24 x. CD-leessnelheid: 48 x, DVD+R leessnelheid: 16 x, DVD-R leessnelheid: 16 x. DVD gemiddelde random access time: 150 ms, CD-ROM drive gemiddelde random access time: 130 ms. Laadmechanisme: Lade, Drive, omvang buffer: 1.5 MB, Soort optische drive: DVD±RW. Breedte: 148.2 mm, Diepte: 170 mm, Hoogte: 42 mm

Verdubbeling van de snelheid, halvering van de wachttijd.
Met de nieuwe technologie van Samsung vermindert de dvd-brander de doorlooptijd op maximale snelheid tot wel 60 procent. Hiervoor moesten gebruikers van de traditionele dvd-branders 15 tot 30 seconden wachten voordat de disc na het plaatsen in het station geladen was. Door vermindering van de vertragingstijd, werkt de dvd-brander van Samsung nu enorm in het voordeel van ODD-gebruikers die voor het branden van dvd's geen tijd willen verliezen.

Toonaangevende, razendsnelle dvd-brander
Samsung is marktleider op het gebied van snelheidstechnologie en mag zich roemen op een aantal van de snelste dvd-branders ter wereld. Deze razendsnelle brander is geoptimaliseerd met de Samsung WriteMaster-technologie. Hij detecteert intuïtief het mediatype en schrijft vervolgens weg met de optimale snelheid voor de betreffende disk. U hoeft dus alleen maar te klikken om uw disk te branden. Wat niet betekent dat u lang hoeft te zitten wachten, want voor u het weet, is hij al klaar.

Minimale warmteafgifte. Stil in gebruik. Laag energieverbruik.
Zo kan het dus ook... Samsungs super betrouwbare, gebruiksvriendelijke en makkelijk te installeren dvd-brander brengt niet alleen de warmteafgifte en CO₂-uitstoot terug. Maar daarnaast is het unieke, aerodynamische frame ook nog eens zodanig ontworpen dat de akoestische ruis en het luchtgeluid worden verminderd door drukconcentratie in specifieke gebieden te voorkomen. Deze dynamische dvd-brander is zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk en presteert krachtig met toch een laag energieverbruik. De brander helpt u dus te zorgen voor een efficiënt energieverbruik en een milieubewuste levensstijl.

Compatibel met Windows 7
Deze dunne, externe dvd-brander van Samsung is ontworpen voor de ultieme compatibiliteit, inclusief met Windows 7.

Speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke betrouwbaarheid
Zowel bij een hoge rotatiesnelheid, als bij functies op lage snelheden, zoals het rechtstreeks labelen van disks, zorgt deze Samsung dvd-brander voor minder geluid en trilling, terwijl het branden van de disk toch betrouwbaar blijft. De brander controleert zelfs de kwaliteit van elke geplaatste disk en past intuïtief de lasersterkte aan afhankelijk van of er op de buiten- of binnenkant wordt geschreven. En om de optimale schrijfcondities te garanderen, wordt de lens van deze betrouwbare dvd-brander gekanteld als de disk niet helemaal vlak ligt.

Technologie voor aanpassing van de snelheidy
De slimme WriteMaster-technologie van Samsung detecteert het mediatype en schrijft automatisch weg met de optimale snelheid voor de betreffende disk. U hoeft dus alleen maar te klikken om uw disk te branden.

Voorkomt Buffer Under Run-fouten
Buffer Under Run-fouten zijn het gevolg van de snelheid van de gegevensoverdracht, een veelvoorkomend probleem tijdens schrijven op hoge snelheid. Maar de Buffer Under Run-technologie voorkomt dit soort fouten en maakt multitasking op de pc mogelijk.

SpeedPlus™
De krachtige SpeedPlus-snelheidstechnologie garandeert een supersnelle schrijfsnelheid. En dankzij het systeem voor beperking van trillingen en laag geluidsniveau voor het wegschrijven op hoge snelheid, gebeurt dit stil en probleemloos.

Live firmware-updates
Deze dunne, externe dvd-brander van Samsung is altijd up-to-date doordat hij nieuwe media ondersteunt en automatisch de nieuwste firmwareversies downloadt via uw internetverbinding.

Eco-product
Deze dvd-brander is vervaardigd met loodvrije solderingstechnologie en zonder materialen die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam of het milieu, zoals Pb, Cd, Cr+6, Hg, PBB’s en PBDE. Deze dunne, externe dvd-brander is slechts één van de vele eco-producten van Samsung en is speciaal ontworpen om u te helpen bij een milieubewuste levensstijl.
Schrijfsnelheid
CD schrijfsnelheid48 x
CD-herschrijfsnelheid4 x
DVD-RW schrijfsnelheid6 x
DVD-RAM schrijfsnelheid12 x
DVD RW schrijfsnelheid8 x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid8 x
DVD R schrijfsnelheid24 x
DVD-R schrijfsnelheid24 x
DVD R Double Layer schrijfsnelheid8 x
Leessnelheid
CD-leessnelheid48 x
CD-R leessnelheid40 x
CD-RW leessnelheid40 x
DVD-RAM leessnelheid12 x
DVD-RW leessnelheid12 x
DVD R Double Layer leessnelheid12 x
DVD R leessnelheid16 x
DVD-R leessnelheid16 x
DVD-R Dual Layer leessnelheid12 x
Leessnelheid
DVD RW leessnelheid12 x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time150 ms
CD-ROM drive gemiddelde random access time130 ms
Optische drive
Intern
LaadmechanismeLade
Drive, omvang buffer1.5 MB
Soort optische driveDVD±RW
AansluitingSerie ATA
Ondersteund soort schijfjesCD-R, CD-ROM, DVD R, DVD R DL, DVD RW, DVD-R DL, DVD-RAM, DVD-ROM, DVD-RW
Aantal schijven1
LightScribe
MontageVerticaal/Horizontaal
Gewicht en omvang
Breedte148.2 mm
Diepte170 mm
Hoogte42 mm
Technische details
Kleur van het productZwart
Overdrachtssnelheid1.5 Gbit/s