Deze website vereist het gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Meer info - Verberg dit bericht

TP-LINK HS110

€ 29,99
Op voorraad in centraal magazijn, beschikbaar in 1 tot 3 dagen

SKU: HS110(FR)
EAN: 6935364096649

Voor 15.00 uur besteld, in 1 tot 2 werkdagen gratis* bij jou thuis of in een Bpack automaat geleverd

2 jaar zekerheid met hardware garantie

Je koopt bij een échte IT speciaalzaak in Leuven waar je altijd even kan binnenspringen

Wi-Fi Smart Plug met Energie Monitoring

- Toegang op afstand - Beheer apparaten verbonden met de Smart Plug overal waar u internet heeft door gebruik te maken van de gratis Kasa app op uw smartphone.
- Schema Instellen- Stel een schema in voor uw Smart Plug om automatisch elektronica in of uit te schakelen indien nodig, zoals bijvoorbeeld het licht inschakelen bij schemer of uitschakelen bij zonsopgang.
- Energie Monitoring - Analiseert real-time en historische energie verbruik van een apparaat.
- Afwezigheidsmodus - Schakelt uw apparaten aan en uit op verschillende tijdstippen zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.
- Amazon Echo Stembeheer - Amazon Echo (apart te koop) stelt u in staat om uw apparaten die verbonden zijn met uw Smart Plug te beheren door gebruik te maken van uw stem.


Beheer altijd en overal gemakkelijk uw elektronica en huishoudelijke apparatuur
De Smart Plugs zijn gemakkelijk in te stellen en maken het nog makkelijker om uw huishoudelijke apparaten overal ter wereld te beheren met slechts een tik op uw smartphone.

U bent altijd thuis
Ontmoedig inbrekers door uw lampen in en uit te schakelen volgens een schema zodat het lijkt alsof u altijd thuis bent als u eigenlijk weg bent.

Beheer en automatiseer zonder uit uw bed te hoeven stappen
Met een tik op uw smartphone, kunt u gemakkelijk uw lampen en andere apparaten in de woonkamer uitschakelen zonder uit bed te hoeven stappen. Of stel bijvoorbeeld schematisch in dat alle lampen om middernacht uitschakelt worden.

Modern, Elegant, Simpel
Geïnspireerd door moderne design, is het ontwerp van de Smart Plug’s zowel simpel en elegant, waardoor het naadloos bij de bestaande inrichting past.

Bespaar geld door de Smart Plugs te gebruiken om uw huis op te warmen en af te laten koelen.
U kunt efficiënt energie en geld besparen wanneer u de Smart Plugs gebruikt om uw kachels en ventilatoren te beheren. De Smart Plug volgt het stroomverbruik van uw apparaat in real-time en heeft wekelijkse en maandelijkse samenvattingen.

Nooit meer apparaten aan laten staan.
De Smart Plugs geven u een gerust gevoel met de aftel timer functie, welke automatisch alle werkende huishoudelijke apparaten uitschakelt (bijvoorbeeld uw strijkijzer of krultang) door vooraf een tijdslimiet in te stellen.

Compatibel met Android, iOS en Amazon Echo
U kunt de Smart Plugs koppelen met Amazon Echo voor stemcontrole. De gratis Kasa app biedt u de mogelijk om ze te beheren vanaf elke Android (4.1 of hoger) of iOS (iOS 8 of hoger) smartphone.
Energie
AC invoer voltage
100-240 V
Stroom
16 A
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Overige specificaties
Bedrijfstemperatuur, bereik
32 - 104 °F
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TP-LINK HS110
Uw waardering