Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Aldatho Computers | De nieuwste technologie binnen handbereik

Microsoft Surface Laptop i7 8GB 256GB

  • SKU: SUDAJ00005
  • EAN: 889842227130
€ 1799,00

Beschikbaarheid:

8 GB
Windows 10 S
256 GB
2256 x 1504 Pixels
13.5 inch

Surface Laptop

Microsoft Surface Laptop: 13,5-inch PixelSense 2256 x 1504 10-punts multi-touch beeldscherm, Intel Core i7, 8GB, 256 GB SSD, Windows 10 S, Platinum

Actie: Student Only €250 Cashback tot 30 september 2017!

De Surface Laptop is ontworpen voor Windows 10 S, gestroomlijnd voor beveiliging en superieure prestaties. Toepassingen worden geleverd via de Windows Store, zodat ze door Microsoft zijn goedgekeurd.

Introductieaanbieding: Inclusief 1 jaar Office 365 Personal. Aanbod geldig tot en met 15
De perfecte balans tussen draagbaarheid en prestaties.

Je hoeft niet te kiezen tussen power en licht reizen. Met maar 1,2 kilo biedt de Surface Laptop een ideale balans van beide, plus een lange accuduur.

Ervaar snellere, meer natuurlijke navigatie op het levendige 13,5 inch PixelSense™-aanraakscherm. Meer ruimte voor je ideeën met een edge-to-edge scherm en ultradunne randen.

De Surface Laptop is dun, licht en krachtig, met een vleugje luxe en een perfecte balans tussen prestaties, draagbaarheid en accuduur om in stijl de lange dagen op de campus door te komen.

Ga voor e power en het geheugen dat je nodig hebt voor je favoriete apps, plus een lange accuduur — allemaal in een dunne, elegante, superlichte laptop.

 Performance voor jou persoonlijk.
Met de Surface Laptop krijg je meer dan een traditionele laptop in handen. Ondersteund door het beste van Microsoft, inclusief Windows en Office. Geniet van een natuurlijke typervaring versterkt door ons bekende met Alcantara®-stof beklede toetsenbord. Dun, licht en krachtig. Hij past gemakkelijk in je tas.

Surface Laptop

Het beste van Windows en Office.
De Surface Laptop is ontworpen voor Windows 10 S3 — gestroomlijnd voor beveiliging en superieure prestaties. Geniet van het Windows dat je kent, door Microsoft gecontroleerde apps die geleverd worden via de Windows Store, en van het gemak van de cloud.

Surface Laptop

Prachtig ontworpen en gemaakt.
De Surface Laptop vormt een aanvulling op je persoonlijke stijl met de perfecte combinatie van textuur, subtiele details en gestroomlijnde, elegante lijnen.

Surface Laptop

De perfecte balans tussen draagbaarheid en prestaties.
Je hoeft niet te kiezen tussen aan de ene kant het vermogen van een desktop en aan de andere kant makkelijk reizen: het biedt je een ideale balans van beide voordelen. 

Surface Laptop

Een fantastisch scherm dat op jouw aanraking reageert. Ervaar snellere, makkelijkere, natuurlijke navigatie op het levendige 13,5 inch PixelSense™-touchscreen. Meer ruimte voor jouw ideeën met een extra groot scherm en ultradunne randen.

Surface Laptop