Deze website vereist het gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Meer info - Verberg dit bericht

Die vier kleine vierkantjes.

Het iconische Microsoft-logo is perfect gecentreerd op elke Surface en reflecteert de lichtflitsen en kleuren in de wereld eromheen. Een passend gegeven, aangezien daaronder een schitterend scherm huist dat dient als een even levendige introductie voor elke Surface.

Die pakkende schermen met de veelzijdigheid om ideeën tot leven te brengen wanneer de inspiratie toeslaat; uitzonderlijke kracht en prestaties voor grenzeloze creativiteit; vakmanschap die je kan zien en voelen; gepersonaliseerde aanrakingen waarmee je je elk apparaat eigen maakt. Elk apparaat, uniek...maar ook bekend.

Geen beperkingen. Geen compromissen. Alleen maar een toegangspoort tot je meest creatieve zelf.

Onderdeel van elke Surface.

De Surface-familie is de zuiverste expressie van de visie van Microsoft voor wat een apparaat zou moeten zijn: hardware en software die in perfecte harmonie samenwerken om mensen in staat te stellen hun passies te volgen.

En als zodanig delen Surface-apparaten bepaalde eigenschappen. Ze belichamen dezelfde ambities. Ze delen hetzelfde DNA. Deze ervaringen zijn fundamenteel voor de Surface-familie, ongeacht welke Surface jij kiest.

Er is een Surface die perfect past bij jou.

Ondanks de gedeelde ervaringen die bestaan bij elke Surface, bevat de Surface-familie vijf bekende, maar duidelijk unieke apparaten:

Surface Pro. Ultra-licht en veelzijdig. 
Surface Laptop. Stijl en snelheid.
Surface Go. Denk groots, reis licht.
Surface Book 2Krachtige prestaties. 
Surface StudioVerander je bureau in een studio.

Surface Pro

Heel licht en veelzijdig.

De Surface Pro, symbool van de hele Surface-familie, was het eerste Surface-apparaat en was vanaf het begin revolutionair. Hij is ontworpen om verreweg de beste laptop te zijn, met de veelzijdigheid van een studio en tablet, zorgt de Surface Pro voor creativiteit aan een bureau, in een vliegtuig en overal daar tussenin.

 • Zo krachtig als een laptop en zo veelzijdig als een tablet. Met een dunne en lichte Surface Pro ben je altijd mobiel.
 • 12,3 inch PixelSense-touchscreen of gebruik de Surface Pen.
 • De batterij gaat 50% langer mee en hij heeft 20% meer vermogen dan de Surface Pro 4.
 • Krachtig en snel dankzij de Intel Core processor.
 • Met het beste van Microsoft: Windows, Office en beveiligen met Windows Hello.
 • Maak hem je eigen: Combineer jouw individuele stijl met de Signature Type Cover, gemaakt in luxe en veerkrachtig Alcantara-materiaal en verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: Platinum, Cobalt Blue en Burgundy.

Surface Laptop

Stijl en snelheid.

De Surface Laptop is de eerste traditionele laptop van de Surface-familie en ook het meest persoonlijke apparaat binnen de familie. Met Windows 10 S—gestroomlijnd voor veiligheid en superieure prestaties—is het ontworpen om in de achtergrond van je leven te vervagen terwijl je doet wat het meest belangrijk is: creëren en meer bereiken.

 • Extreem dun en licht, neem hem overal met je mee! De batterij gaat tot 14,5 uur mee.
 • Haarscherp 13,5 inch PixelSense Display.
 • Zacht, duurzaam en luxueus afgewerkt met Alcantara. Dit moet je echt voelen om het te geloven.
 • Krachtig en snel dankzij de Intel Core processor.

Surface Go

Draagbare power.

Dit is de lichtste, dunste Surface ooit, maar Surface Go is zoveel meer dan dat. Elk onderdeel van dit apparaat—van het formaat tot de processor en de accessoires die worden meegeleverd—werden ontwikkeld om je alles te geven dat je nodig hebt om je dagelijkse taken aan te kunnen. Werken, spelen, studeren—dit apparaat is voor jou gemaakt.

 • Multitasking-laptopprestaties en de draagbaarheid van een tablet.
 • Strak en slank, met een 10” PixelSense-beeldscherm met hoge resolutie, ontworpen voor weergave, touch en om op te schrijven.
 • Batterijduur met maar liefst 9 uur vermogen.
 • Verstel de ingebouwde kickstand en voeg de Surface Go Type Cover en Surface Mobile Mouse toe voor een complete laptop-ervaring.
 • Premium zonder het kostenplaatje.

Surface Book 2

De ultieme laptop.

Licht en nog krachtiger om een ganse dag lang de beste prestaties te leveren. De Surface Book is is supersnel en daardoor geschikt voor de meest professionele teken- en ontwikkelsoftware en gaat tot wel 17 uur mee! Ook urenlang gamen is geen probleem.

De Surface Book past zich volledig aan jouw wensen aan. Gebruik hem op maar liefst 4 manieren:

 • Laptop: dun, mobiel en 13.5 inch PixelSense display.
 • Tablet: koppel het scherm los en neem je Surface Book gemakkelijk overal met je mee;
 • Studiomodus: ideaal om te tekenen met de Surface Pen. Vouw het toetsenbord achter het scherm en de Surface Book is er klaar voor.
 • Weergavemodus: bekijk video's of presentaties wanneer je het toetsenbord als steun gebruikt.

Surface Studio

Maak van je bureau een studio.

Surface Studio is ontworpen voor elke stap van het creatieve proces en is een apparaat zoals je nog nooit hebt gezien. Als het middelpunt van een bureau biedt zijn heldere PixelSense 28” scherm een enorm digitaal canvas dat moeiteloos van rechtop naar vrijwel plat glijdt, zoals een tekentafel kan. Alles met slechts een enkele vinger.

 • Een briljant scherm voor je ideeën. Met 28” en een beeldverhouding van 3:2 heeft het indrukwekkende scherm de grootte van vier Surface Book-schermen, maar is toch opvallend dun.
 • Professionele kracht en prestaties.
 • Ontworpen om naadloos in jouw wereld te passen. Het minimalistische en moderne design past perfect op je goed doordachte bureau, met strakke lijnen en kleine afmetingen.
 • Met de Surface Pen in de ene hand en de Surface Dial in de andere, geeft Surface Studio je ononderbroken focus, van de eerste schets tot het eindproduct.