Deze website vereist het gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. - Meer info - Verberg dit bericht

Hulp nodig ?

Maak gebruik van onze hulp op afstand service, kom langs voor een consultatie of boek een interventie met één van onze experts.

 

Hulp op afstand

Voor het oplossen van kleine problemen of instellingen kunnen we uw PC vanop afstand overnemen. Deze service kost € 15,00 per begonnen kwartier. Boek hiervoor eest uw afspraak in en zorg ervoor dat u Teamviewer heeft klaarstaan op uw toestel tegen de aanvang van de afspraak.

 

Interventie ter plaatse

Bij complexe problemen - zoals moeilijkheden met het netwerk - is het mogelijk om een interventie ter plaatse aan te vragen. Ons tarief bedraagt € 85,00 per begonnen uur. De verplaatsingskosten bedragen € 0,34 per km.

 

Consultatie in de winkel

Kleine problemen met een draagbaar toestel kunnen we - op afspraak - samen met u in de winkel bekijken. Dit is vooral nuttig bij account problemen / vergeten wachtwoorden / mails / ... De kost hiervoor bedraagt € 15,00 per begonnen kwartier.

Belangrijk: Wij kunnen u enkel van op afstand helpen indien uw computer internetverbinding heeft.

Belangrijk: Contacteer ons indien u twijfelt of een probleem van op afstand op te lossen is, of een interventie ter plaatse noodzakelijk is.

Belangrijk: Het programma Teamviewer is noodzakelijk om uw scherm vanop afstand over te nemen. Zorg dat dit op de computer klaar staat voor aanvang van de afspraak. Zie hieronder.

Stap 1: download Teamviewer

Stap 2: Voer Teamviewer uit

Microsoft Edge

Microsoft Internet Explorer

Google Chrome

Mozilla Firefox

Stap 3: Programma toestaan

Stap 4: Geef uw ID en wachtwoord door wanneer wij u contacteren